Sinan Engin'den flaş yorum! "VAR, Beşiktaş'ın yediği golde..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sinan Engin'den flaş yorum! "VAR, Beşiktaş'ın yediği golde..."

Share This

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcularından Sinan Engin, gündemi değerlendirdi. Sinan Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


siyahlabeyaz | Pektemek demek gol demek. Maçın anlamı bu. Maçı farklı yorumlamak lazım. Rizespor 9 kişi kaldı. VAR yokken Allah’a emanet maçlar yönetilmiş. VAR’ı doğru kullanırsan adaletli yönetim de gelir. bu VAR yokken neler olmuş futbolda...İyiki VAR çıkmış.


Hakemler duruma göre düdük çalıyorlar. Beni en çok rahatsız eden bu. Beşiktaş galipken VAR’a bile gitmiyor.

Vagner Love’un pozisyonunda bir darbe var. Orhan Ovacıklı’nın da müdahalesi var. Atılmasına üzüldüm. Bugün VAR, Beşiktaş’ın yediği golde eksik uygulanmıştır.

Beşiktaş iyi değil, kötü oynuyor. Babel ve Pepe olursa daha farklı. Vagner Love, Beşiktaş'ın santraforu değildir. Sağlam bir Mustafa Pektemek benim tercihimdir. Futbolcu sahada etkileniyor. Futbolcu riskli pas atmaktan korkarlar. Çünkü taraftardan protesto gelir. Ben bugün Beşiktaş'ı iyi görmedim. (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder