Tartışma sürüyor! Neden Babel değil Oğuzhan? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'de haftalar ilerledikçe zirve yarışından kopmaya başlayan Beşiktaş'ta Göztepe maçında Oğuzhan ile kaçırılan penaltının tartışması sürüyor.


siyahlabeyaz | Göztepe maçındaki kırılma anı Oğuzhan’ın kaçırdığı penaltı oldu… Şenol Güneş her ne kadar takımlarının penaltıcısının kaptan olduğunu söylese de, Oğuzhan kullandığı son 3 penaltıyı da kaçırmıştı. Bu maçların son ikisini Beşiktaş 1-0 kazanırken gelenek Pazar akşam bozuldu. Aslında o anda sahada olan Vagner Love, 2014-15 sezonundan bu yana Süper Lig'de kullandığı 10 penaltının tamamını gole çevirmişti. Fakat Güneş’in penaltıcısı değildi.


Belki Vagner Love da atsa Beto duvarını geçemeyecekti… çünkü Portekizli file bekçisi Süper Lig kariyerinde karşılaştığı 9 penaltıdan 6’sını kurtararak yüzde 66’lık bir istatistik yakaladı. Burak Yılmaz, Seleznov, Yatabare, Güray ve Deniz Türüç’lü koleksiyonuna Oğuzhan’ı da ekledi.

Pazar akşamki penaltı kararı aslında bu sezon VAR sisteminden Beşiktaş lehine verilen ilk karardı. Gerçi son 3 sezona bakıldığında Beşiktaş (18 penaltı), Fenerbahçe’den 2, Galarasaray’dan ise 6 penaltı daha fazla atmıştı. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder