Tek kelime Beşiktaş yok! "Her şeyi Benfica'ya borçluyum..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tek kelime Beşiktaş yok! "Her şeyi Benfica'ya borçluyum..."

Share This

Guangzhou Evergrande kulübünün bonservisini satın aldığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca, eski kulübü Benfica'ya veda etti. 


siyahlabeyaz | Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Anderson Talisca'nın bonservisini aldığını duyurdu. Talisca, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Benfica'ya veda etti.


Talisca yaptığı açıklamada kariyerinde her şeyi Benfica'da öğrendiğini ve bu dev kulübe her zaman minnettar olacağını söyledi.

TALISCA'NIN SÖZLERİ:
Hayatta her şeyin bir anlamı ve amacı var. Hataların her zaman insanlar için var olduğunu ve bundan sonra da var olacağını öğrendim. Tanrı her zaman onurlu ve dürüst yaşayanların yanında olacaktır. Hayat ayrıca bana alçakgönüllü olmayı ve alçakgönüllü insanların Tanrı tarafından bağışlanacağını öğretti.  Bu kısa hayatta, yaşanan ilişkilerin unutulmayacak kadar uzun sürdüğünü anladım. Bunları hep Benfica'da öğrendim. Geldim, öğrendim, büyüdüm, hayal ettim ve farkına vardım. Her şeyden önemlisi yaşadım. Her şey için Benfica'ya minnettarım. Her zaman bu dev kulübe başarılar diliyorum. Teşekkürler Benfica!



Anderson Talisca'nın bonservis bedeli ne kadar?
Beşiktaş forması altında Süper Lig'de bir şampiyonluk yaşayan Anderson Talisca, Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande takımında kiralık olarak forma giyiyordu. Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande, Benfica Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda Anderson Talisca'nın bonservisini satın aldı. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder