Tolga Zengin antrenmanda isyan etti! "Bu saha rezalet..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tolga Zengin antrenmanda isyan etti! "Bu saha rezalet..."

Share This

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana kaleci Tolga Zengin'in isyanı damga vurdu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Kara Kartal'da Atiba Hutchinson, salonda çalışırken cezalı olan Ricardo Quaresma ise antrenmana katılmadı. Sakatlığı süren Gökhan Töre de çalışmada yer almadı.

Siyah Beyazlı takımda yapılan kanat çalışmalarında öne çıkan isimse Hırvat stoper Domagoj Vida oldu. Birbirinden şık gollere imza atan Vida, gösterdiği performansla arkadaşlarından da alkış aldı.

İdmanda Caner Erkin ve Jeremain Lens de birbirleriyle şakalaştı.

Öte yandan antrenman zeminin bozukluğu Siyah Beyazlı futbolcuları olumsuz yönde etkiledi. Bu durumdan şikayet eden Tolga Zengin, tepkisini sert bir şekilde gösterdi. Tolga, kaleci antrenörüne dönerek ”Saha rezalet. Her yer kum. Başka yerde çalışalım.” dedi. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder