Töre'nin şanssızlığı, Quaresma'nın gecesi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Töre'nin şanssızlığı, Quaresma'nın gecesi...

Share This

Beşiktaş’ın Portekizli dünya yıldızı, Vodafone Park’ta Rizespor karşısına ıslık ve alkış sesleri arasında çıktı ancak tecrübeli orta saha oyuncusu 90 dakika oyunda kalarak şovunu yaptı. Mustafa Pektemek’e 2, Vagner Love’a da 1 asist yapan 35 yaşındaki futbolcu, birde penaltı kaçırdığı mücadelede yıldızını parlattı.


siyahlabeyaz | Gecenin bir başka konuşulan ismi olan Gökhan Töre ise yaşadığı talihsiz sakatlıkların ardından yeniden kendini bulmaya çalıştığı bu sezon ligde ilk kez Rizespor maçında 11’de sahaya çıktı.


Töre, oyunda kaldığı süre boyunca etkiliydi. Rakip oyuncu Orhan Ovacıklı’nın ayak bileğine yaptığı sert müdahale sonrası bir süre sahada kalan Töre, ardından ağrılarının artması sonrası ilk yarıyı tamamlayamadı. Bu arada ona faul yapıp kırmızı kart gören Orhan, yıldız futbolcudan özür dileyip, oyundan çıktı.

Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, dün akşam Rizespor karşısında sergilediği performansla mücadelenin ön plana çıkan isimleri arasında yer aldı. Maç öncesinde Vodafone Park’ta bir grup taraftarın alkışlı desteğine, aynı zamanda başka bir grubun da ıslıklı protestosuna maruz kalan 35 yaşındaki futbolcu, mücadelenin başlamasının ardından adeta Rizespor’a sahayı dar etti. Yıldız futbolcu, ilk asistini karşılaşmanın 3. dakikasında Mustafa Pektemek’e yaptı. Pektemek’le iyi bir uyum yakalayan Q7, 40. dakikada yine bu isme asist yapmayı başardı. İkinci yarıda da şova devam eden Ricardo Quaresma, 79’da ise bu kez Vagner Love’a gol pasını veren isim oldu.


Asist krallığında zirvede
Karşılaşma içerisinde sık sık rakip kaleyi yoklayan Quaresma, bu kez asistleriyle ön palana çıkmaya başardı. Mücadele sırasında birçok kez golün eşiğinden dönen Quaresma, maçın 60. dakikasında bir penaltıdan da yararlanamadı. Rizespor karşısında yaptığı 3 asistle Süper Lig’de 9. maçında 7. gol pasına ulaşan deneyimli futbolcu, bu alanda ligin açık ara en başarılı ismi oldu.


Ricky Quaresma’dan bayrak şov
Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma’nın oğlu Ricky de dün babasını desteklemek için Vodafone Park’taydı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla koltuklara bırakılan Türk Bayrağı’nı bir an olsun elinden eksik etmeyen minik Quaresma, Ay-Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp taraftarı mest etti.


Adriano 7 maç sonra döndü
Siyah-Beyazlılar’da bir süredir sakatlığı sebebiyle takımı yalnız bırakan Adriano Correia, Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla formasına kavuştu. Şenol Güneş, 7 maçtır sahada olamayan Adriano’yu sol beke koydu. Ayrıca ismi listede olmadığı için Avrupa Ligi’ndeki grup maçlarında takımda yer alamayan Atiba Hutchinson da, ilk 11’e döndü ve ikinci yarının sonlarına doğru oyundan çıkan Adriano gibi başarılı bir performans sergiledi. (Fanatik)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder