Turgay Demir'den tribünlere eleştiri : "Beşiktaş taraftarı adalet dağıtmadı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Turgay Demir'den tribünlere eleştiri : "Beşiktaş taraftarı adalet dağıtmadı!"

Share This

Turgay Demir, bu akşam Vodafone Park'ta oynanan ve 4-2 kaybedilen Beşiktaş - Genk karşılaşmasını ve tribünlerin yönetim ve futbolcular aleyhindeki tepkilerini yorumladı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Genk'e 4-2 mağlup oldu. Maçın ardından Turgay Demir, A Spor'da siyah beyazlı taraftarların protestosunu eleştirdi.


Beşiktaş 2-4 Genk Turgay Demir'in yorumları

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI ADALET DAĞITMADI"
Bu akşam Beşiktaş taraftarının adalet dağıttığını düşünmüyorum. Gomezli kadroyu yönetim kurdu. Hocası kimdi? Şenol Güneş. Orada şampiyonluk payı yönetim ve hocanındır. Gomez gittikten sonra Aboubakar ve Talisca'yı bu yönetim aldı. Şampiyon oldu takım. Bu maçta ise Şenol Güneş'e destek verilip ve yönetimin protesto edilmesi adaletli değil. Beşiktaş 2 yıl şampiyon olunca bu yönetimin katkısıyla oldu.

"ŞENOL GÜNEŞ HATALAR YAPTI"
Aboubakar ile Talisca geldi. Kendilerini kanıtlamadan oynatmam demişti Şenol Güneş. Gelen oyuncuları Süper Kupa'da oynatmadı Şenol Güneş. Böyle bir adaletli sistem olmaz. Bugün de Şenol Güneş, yani bu sezon kadro seçimlerinde çok büyük hatalar yaptı." (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder