Ümit Özat'tan Beşiktaş ve MHK sözleri! 'Eğer Fenerbahçe...' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ümit Özat'tan Beşiktaş ve MHK sözleri! 'Eğer Fenerbahçe...'

Share This

Ümit Özat, Beşiktaş taraftarlarının MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na yönelik tepkileri ve Fikret Orman'ın açıklamaları hakkında değerlendirmede bulundu. 

siyahlabeyaz | Teknik Direktör Ümit Özat, A Spor'da futbol gündemini değerlendirdi. Ümit Özat, Beşiktaş taraftarlarının son dönemde MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na yönelik tepkileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


"BUNLAR KLASİK SÖYLEMLER"
Bunlar klasik söylemler. Yarın Beşiktaş lider olur, bu sefer arkadan gelen takım bu söylemleri yapar. Hakemler her zaman en günahkar onlardır. Beşiktaş olduğu için söylemiyorum. Mutlaka haklı oldukları taraf olabilir ama yıllardır yapılan şey. Sığınacak bir şey olmadığı zaman, yakınacak bir şey olmadığı zaman bu açıklamaları yapıyor. Fikret Orman da kulübün lideri ve başkanı olarak kendilerine göre haksızlığa uğradığı tarafları düşünerek için bu açıklamaları yapıyor.

"DİĞER TAKIMLARININ NE YAŞADIKLARINI DA BİLMELERİ LAZIM"
Ülke futbolunda diğer takımların neler yaşandığı kimsenin umurunda değil. Onları da bilmeleri lazım. Bugün Beşiktaş tepki gösteriyor. Yarın Galatasaray, sonra Fenerbahçe edebilir. Bunlar ilk defa olmuyor.

"BEŞİKTAŞ VEYA GALATASARAY 8 PUANDA OLSAYDI NELER YAŞANIRDI NELER..."
Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. Yeni bir bakış açısı getirdiler. Bugün Beşiktaş veya Galatasaray 8 puanda olsa neler olurdu neler. Fenerbahçe'den bugüne kadar hiç hakemler hakkında açıklama gelmedi. (Futbol Arena)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder