"Yeni bir kaza istemiyorum!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yarın kendi evi Vodafone Park'ta Rizespor’u ağırlayacak Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş oyuncuları uyararak “yeni bir kaza istemiyorum” dedi…


siyahlabeyaz | Konuk takımın belki sıkıntılarını atlatamadığını ama F.Bahçe maçındaki oyunuyla bir potansiyeli olduğunu gösterdiğini anlattı. Okan Buruk’un takımı ayağa kaldırmaya başladığını, Genk maçında yaptıkları hataları yapmaları durumunda büyük hayal kırıklığı yaşayabileceklerinin altını çizdi.


Rizespor’un oyun planı hakkında da bilgi verdi. Bireysel yetenekleriyle pozisyon yaratmaya çalışacakları üzerinde durdu. F.Bahçe maçının yıldızı Samudio’nun kendi başlarına da dert açabileceğinin altını çizdi. Top çalma konusunda çok istekli olacaklarını söyledi. Petrucci’nin ligin en iyilerinden birisi olduğunu hatırlattı.

Rizespor’un ceza sahası önünü iyi kapatamadığını ve şut şansı bulacaklarını anlatan Güneş, Q7 ve Babel’e de, “sizi savunma konusunda sıkıntı yaşayacaklar” dedi. Ljajic ve Tolgay’ın sakatlığında tüm yük omuzlarına binecek olan Oğuzhan’dan da, “ara pasları dene. İki stoperinin arasına atacağın toplar çok önemli “ uyarılarını yaptı. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder