Abdullah Avcı eleştirmişti, Beşiktaş'ın maçına verildi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı eleştirmişti, Beşiktaş'ın maçına verildi

Share This

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın, Norveç'te Sarpsborg ile oynayacağı karşılaşmanın hakemliğini Harald Lechner yapacak.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, perşembe akşamı Avrupa Ligi I Grubu'nda Norveç ekibi Sarpsborg ile karşılaşacak. Norveç'te oynanacak ve TSİ 23:00'te başlayacak olan maçta Avusturyalı hakem Harald Lechner görev yapacak. Harald Lechner, bu sezon Avrupa Ligi'nde gruplarda 4, play-off'ta ise 1 maç yönetirken Avusturya Bundesliga'da ise 7 karşılaşmada düdük çaldı.


Geçen sezon Başakşehir'in maçındaydı
30.07.1982 doğumlu Avusturyalı hakem, geçen sezon yine Avrupa Ligi'nde Başakşehir'in Hoffenheim ile İstanbul'a 1-1 berabere kaldığı maçı ve 2016-2017 sezonunda da Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Zoria'yı 2-0 yendiği karşılaşmalarda da görev almıştı.

Abdullah Avcı eleştirmişti
Özellikle geçen sezon oynanan ve 1-1 biten Hoffenheim maçı sonrasında Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hakem Lechner'in kararlarını eleştirmişti. Ayrıca Avcı, Almanca bilen ve Almanya'nın komşu ülkesi Avusturya'dan bir hakemin bir Alman takımının maçına verilmesinin yanlış olduğunu dile getirmişti. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder