Adem Ljajic yıldızlaştı! İşte Ankaragücü maçındaki müthiş performansı ve Şenol Güneş'in sözleri... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Adem Ljajic yıldızlaştı! İşte Ankaragücü maçındaki müthiş performansı ve Şenol Güneş'in sözleri...

Share This

Beşiktaşlı Adem Ljajic'in Ankaragücü maçı performansı taraftarlarını ve Şenol Güneş'i kendisine hayran bıraktı. Sırp yıldız maçı 1 gol ve 1 asistle tamamladı. Başarılı teknik adam karşılaşma sonrasında kendisinden "sahada her yerde vardı" diyerek övgü ile söz etti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında konuk olduğu Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Siyah beyazlı takımın yıldız futbolcusu Adem Ljajic, Ankaragücü karşısındaki performansıyla maçın adamı oldu.

Adem Ljajic, Ankaragücü - Beşiktaş maçında nasıl oynadı?


23. dakikada Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren Adem Ljajic, siyah beyazlı formayla ilk golünü attı. 44. dakikada Güven Yalçın'a gol pasını veren Sırp yıldız, müthiş performansını asistle süsledi. Öte yandan Adem Ljajic'in ilk yarıda kullandığı bir frikik üst direğe takıldı. Başarılı futbolcu 79. dakikada Şenol Güneş tarafından kenara alındı ve yerini Oğuzhan Özyakup'a bıraktı.

LJAJİC'İN ANKARAGÜCÜ MAÇI RAKAMLARI:
Opta verilerine göre 79 dakika sahada kalan Adem Ljajic 1 gol ve 1 asistin yanı sıra rakip kaleye çektiği 5 şutta 2 isabet sağladı. %50 ikili mücaele kazanma oranı yakalayan yıldız oyuncu, %87 pas isabet oranı elde etti. 3 şut pasının yanı sıra bir kez de rakibinden top kapan Adem Ljajic, Ankaragücü maçında taraftarlarına 79 dakikalık bir resital sundu.

Öte yandan Adem Ljajic maç sonu açıklamasında "Beşiktaş formasıyla ilk golümü attığım için çok mutluyum. Takım halinde çok iyi bir performans gösterdik" ifadelerini kullandı.


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. 

Öğretmen asla işe gitmez. Okula gidiyorum der. Okula giden bu öğretmen, eğitim ve öğretim yapar. Biz de öğretmen değilsek bile tesise gidiyoruz, kulübe gidiyoruz deriz, işe gidiyoruz demeyiz."

"FUTBOLUN GÜZELLİĞİNİ UNUTTUK"
Futbolun güzelliğini unuttuk. Küfür, şiddet... Onun dışında buraya gelen ve destek olmak amacıyla gelen taraftarları tebrik ediyorum. İyi bir tablo olmadı. Sürekli duran bir maç. Hakemin şanssızlığı, Fenerbahçe - Beşiktaş kupa maçında da aynı şey oldu.

"SAKATLIK HABERLERİNDE GAZETELERDE FARKLI ŞEYLER YAZILIYOR"
Sakatlıklarla alakalı da birçok gazetede 3 hafta, 4 hafta diye farklı farklı haberler çıkıyor. Ben de onlardan doğrusunu öğrenmek istiyorum, hangi oyuncumun kaç hafta sahalardan uzak kalacağını.

"LJAJIC HER YERDE VARDI"
Şenol Güneş, Adem Ljajic'in performansıyla ilgili olarak, "Sadece golü değil, golün dışında da çok iyiydi. Hem defans, hem hücumda. Her yerde vardı. Yeteneklerini iyi gösterdi. (Futbol Arena)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder