Alvaro Negredo'dan flaş Beşiktaş itirafı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Alvaro Negredo'dan flaş Beşiktaş itirafı!

Share This

Beşiktaş'ın sezon başında Al Nasr'a gönderdiği Alvaro Negredo, İspanyol basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, Beşiktaş'tan ayrılmasından Al Nasr'daki başarılı performansına kadar pek çok konuda konuştu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın sezon başında Al Nasr'a gönderdiği Alvaro Negredo, AS gazetesine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, Beşiktaş'tan ayrılmasından Al Nasr'daki başarılı performansına kadar pek çok konuda konuştu. İşte o röportaj:


Al Nasr'da ilk 7 maçında 8 gol attın. Körfez Ulusları Kupası'nda da fileleri havalandırmayı başardın. Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki maceran herhalde daha iyi başlayamazdı.
Doğru. Şu an kariyerimin çok iyi bir dönemini yaşıyorum. Dubai'ye gelmek riskliydi çünkü sadece ülke değil, kıta değiştirdiğim anlamına geliyordu. Ancak bu adımı attım ve şu anda da her şey çok iyi gidiyor.

Dubai'deki hayata nasıl uyum sağladın? Şık bir yer ama orada yaşamak oldukça farklı olmalı.
Türkiye'den gitmiş olsam bile bu kadar farklı bir ülkeye gelmek kolay bir şey değil. Ancak buradaki her şey, ülkeye uyum sağlamamı hem ailem hem de benim için daha kolay kılıyor. Bana çok özel bir muamele gösteriyorlar. Kulüp, yalnızca futbola odaklanmamız için her türlü kolaylığı sağlıyor.


Kulübe ve takım arkadaşlarınla aran nasıl?
Çok iyi. Her geçen gün takım arkadaşlarımla olan ilişkilerim daha da güçleniyor. Çok büyük gelişim sağladık ve bu sayede hem galibiyetler elde ettik hem de küme düşme hattından kurtulduk. Zaten belirlediğimiz hedef de bu. Ligde daha sakin bir pozisyonda olmak istiyoruz.

Cabaye ve üç Brezilyalıyı saymazsak takımdaki arkadaşların pek tanınan isimler değil. Sana neredeyse bir rol model gibi bakıyorlardır, doğru mu?
Bana çok güvendiklerini fark ediyorum. Ben de bu güvene gollerimle karşılık verebiliyorum. Sorumluluk almaktan ve saha içindeki rolümden ötürü gurur duyuyorum.


Goller atmış olsan da Beşiktaş'ta tartışılmayan bir isim değildin. Fakat bir anda tıpkı Almeira, Sevilla, Manchester City, Valencia ya da Middlesbrough'da olduğu gibi takımın yıldızı hâline dönüştün.
Al Nasr'da kendimi önemli hissediyorum. Bu, doğru. Kulüp ve takım tarafından desteklendiğinizi hissetmenin kendinize güven duymanız ve hedeflere ulaşılabilmesi açısından ne kadar önemli olduğu açık. Ne mutlu ki onlar da bu desteği sağlıyor.

Beşiktaş'tan ayrılışın nasıl oldu? Çok sürpriz bir gelişmeydi çünkü Türkiye'ye artık yerleşmiş gibi görünüyordun.
Gerçek şu ki Beşiktaş'tan ayrılmak kolay bir karar değildi ama kulübün başka bir şey olmaması için bu operasyonu gerçekleştirmesi gerekiyordu. Şu anda Al Nasr'da mutluyum ve tek düşündüğüm de bu.


Ulaşmak istediğin bir gol adedi var mı? Her ne kadar Sevilla'daki 25 gol attığın sezonun uzağında olsan da İki ayda City ve Middlesbrough'daki istatistiklerini yakaladın.
Göreceğiz. Umuyorum ki seri, önümüzdeki haftalarda da sürer ve gol atmaya devam ederim. Ben, bunun için çalışıyorum. Ne kadar çok gol atarsam sinyaller o kadar iyi olacak. Zira bu, işlerin bizim için çok iyi gideceğini gösterecek. (Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder