Ankaragücü - Beşiktaş maçı hangi stadyumda oynanacak? Açıklama geldi... Beşiktaş cevap verdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ankaragücü - Beşiktaş maçı hangi stadyumda oynanacak? Açıklama geldi... Beşiktaş cevap verdi!

Share This

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Beşiktaş maçı ile ilgili bir açıklama yaptı.


siyahlabeyaz | Ankaragücü'nün yaptığı açıklamaya göre maçın Yenikent Stadyumu'nda oynanıp oynanmayacağı henüz netleşmedi.


İşte Beşiktaş'tan yapılan o açıklama:
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında karşılaşacağımız Beşiktaş JK maçının Yenikent Stadyumu’nda oynanıp oynanmayacağı hususunda kesinleşmiş bir karar yoktur.

Yarın (23.11.2018) Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri tarafından Yenikent Stadyumu’nda yapılacak incelemeler sonucunda söz konusu karşılaşmanın Yenikent Stadyumu’nda oynanıp oynanamayacağı belirlenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında MKE Ankaragücü Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşma cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak.

Daha önce Osmanlı Stadyumu'nda oynanacağı açıklanan mücadele, sahanın futbol oynamaya elverişli olmaması durumunda başka stada taşınacak. Osmanlı Stadı'nın zemininde incelemeler yapıldı ve futbolcu sağlığını tehdit eden elverişsiz zemin raporu gelirse Cumartesi aynı saatte başlayacak olan maçın Afyon Zafer Stadyumu'nda oynanması kuvvetli ihtimal. Bilirkişi raporlarına göre futbol oynamaya elverişli ortam olmazsa, kulüpler ile görüşecek olan TFF maç planlama birimi, Afyon dışında başka bir stadı da belirleyebilir.  (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder