Ankaragücü - Beşiktaş Vida'nın iptal edilen golüne büyük tepki - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ankaragücü - Beşiktaş Vida'nın iptal edilen golüne büyük tepki

Share This

Ankaragücü - Beşiktaş maçının 17. dakikasında Domagoj Vida'nın golü VAR odasından gelen uyarı sonucunda ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 

siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig 13. haftasında oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçının 17. dakikasında Domagoj Vida'nın golü VAR kararıyla iptal edildi. Golün ardından Mete Kalkavan ile VAR odası arasında yapılan görüşmede ofsayt tespit edildi.


Ankaragücü - Beşiktaş Vida'nın iptal edilen golü
Ankaragücü - Beşiktaş maçının 17. dakikasında duran toptan Quaresma'nın ortasında Vida kafayla topu ağlara gönderdi. Golün ardından hakem Mete Kalkavan bir süre VAR odasıyla görüştü. Bu görüşmenin ardından pozisyonda ofsayt tespit edildi. Yorumcu Ahmet Çakar ise bu pozisyonla ilgili yaptığı paylaşımda "Ofsayt olmayabilir" derken, sosyal medyada da Beşiktaş taraftarlarından bu karara büyük tepki gösterildi. Ryan Babel ise "Komedi" şeklinde tepki gösterdi. (Futbol Arena)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder