Beşiktaş, Cyle Larin'i satıyor mu? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Cyle Larin devre arasında gönderilecek ve yeni bir golcü alınacak.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın geçtiğimiz ocak ayında kadrosuna kattığı Cyle Larin'in bileti kesildi. Takımın golcü eksikliği yaşadığı dönemde sık sık şans bulan Kanadalı oyuncu beklentileri karşılayamayınca gözden düştü. Beşiktaş Cyle Larin yerine yeni bir golcü almayı düşünüyor. Beşiktaş transfer haberleri FutbolArena'da!


Beşiktaş golcü transfer edecek mi?
Türkiye gazetesine göre 1,6 milyon avroluk ücretiyle dikkati çeken genç oyuncunun ilk etapta satılması gündemde. Larin'e talip çıkmaması durumunda ise kiralanması söz konusu olacak. Şu ana kadar gösterdiği performanstan dolayı oldukça üzgün olan ve ülkesine dönmeyi bile düşündüğü öğrenilen Cyle Larin'in, eski takımı Orlando City ile şimdiden temasa geçtiği de gelen bilgiler arasında.

SANTRFOR İÇİN ÜÇ ADAY
Öte yandan Beşiktaş devre arasında santrfor pozisyonu için flaş bir ismi de transfer etmeyi düşünüyor. Şimdiden eski golcüleri Mario Gomez ve Cenk Tosun'la temas hâlinde olan yöneticilerin listesinde Liverpool'da forma giyen Belçikalı Divock Okoth Origi de bulunuyor. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder