Beşiktaş istatistiklerde yine zirveye oturmaya başladı. İşte fark atan o rakamlar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş istatistiklerde yine zirveye oturmaya başladı. İşte fark atan o rakamlar...

Share This

Süper Lig'de ve Avrupa'da oynadığı futbolla eleştirilen Beşiktaş, istatistiklerde rakiplerine fark attı.


siyahlabeyaz | Fenerbahçe ve Galatasaray’ın takıldığı haftada Rizespor karşısında alınan galibiyetin yanı sıra istatistiklerde de yaşanan iyileşme Şenol Güneş’in yüzünü güldürdü… Beşiktaş geride kalan 10 hafta sonunda ceza alanına en çok top atan (49.4), ceza alanında en fazla topla oynayan (25.3), en fazla şut atan (15), en fazla isabet sağlayan (6.8), savunma mesafesi kaleye en uzak (45.8) olan takım olmayı başardı. Güneş’in canını sıkanlar ise orta alanda topla oynama (308.8) ve pasla oyunda (yüzde 73.5) diğer 3 rakibinin gerisinde kalmak. Güneş, Beşiktaş’taki en başarılı dönemlerini isabetli pas oranı yakaladığı zamanlarda yaşamıştı.


Medel'in ceza sahasından bu kadar uzak olması...
Şenol Güneş’in en beğendiği oyuncusu Gary Medel. Fakat tecrübeli teknik adam onunda bazı istatistiklerine takılmış durumda. Bu sezon golü olmayan Medel’in isabetli şutu da yok. Gol asisti olmayan Medel geride kalan 9 maçta forma giydiği 728 dakikada boyunca rakip ceza sahasında hiç topla buluşmadı. Beşiktaş’ın en fazla pas yapan (475) ve isabet (436) sağlayan ismi olmasına rağmen Medel’in ceza alanına attığı top ise sadece 10. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder