Beşiktaş, Karius'u önce alacak, sonra hemen bonservisiyle gönderecek! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Karius'u önce alacak, sonra hemen bonservisiyle gönderecek!

Share This

Beşiktaş yönetimi Loris Karius'un bonservisini devre arasında alıp, yine devre arasında oyuncuyu satmak istiyor.


siyahlabeyaz | Loris Karius faciası Beşiktaş yönetiminin birinci gündem maddesi… atsan atılmaz, satsan satılmaz Alman kaleci için nasıl bir yol izleneceği konuşuluyor. Son günlerde konuşulan planlardan birisi ise, Karius’un bonservisinin devre arasında alınması. Sonra da başka bir takıma en doğru şartlarda satılması. Çünkü asıl korku bu şekilde devam ederse Karius’un piyasası iyice düşecek gelecek sezon bonservisi alındığında ise elde patlayacak.


Hem Volkan hem de Fabri can atıyor!
Bir yanda Fabri… diğer yanda Volkan Babacan. İki isimde Beşiktaş forması giymek için can atıyor. Fabri açık açık bizzat eski takım arkadaşlarını arayarak yeniden siyah-beyazlı formayı giymek istediğini söylüyor. Volkan ise Beşiktaş’taki takım arkadaşları aracılığıyla, “hem Beşiktaş hem de milli takım kalesini almaya hazırım. Şenol hocaya söyleyin” diye mesaj üzerine mesaj gönderiyor. Hatta anlaşma için Başakşehir yönetimi ve Abdullah Avcı ile görüşmeye de hazır olduğunun mesajını gönderiyor. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder