Beşiktaş taraftarlarından bir protesto da kaybedilen basketbol karşılaşması sonrası! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş taraftarlarından bir protesto da kaybedilen basketbol karşılaşması sonrası!

Share This

Beşiktaş taraftarları, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Virtus Bologna Basketbol maçının ardından Başkan Fikret Orman'ı protesto etti. 

siyahlabeyaz | FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Beşiktaş, Virtus Bologna ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar rakibine 94-90 mağlup oldu ve grupta oynadığı 5. maçta 4. mağlubiyetini aldı.


Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş Basketbol takımı maaşları
Beşiktaş taraftarları ise maçın sonlarına doğru ve bitiş düdüğünün ardından taraftarlar, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı protesto etti. Müsabakanın sonlarında siyah beyazlı taraftarlar, "Söylesene Fikret Orman takım niye oynamıyor?" diye bağırırken, maçın bitiş düdüğünün ardından "Fikret Orman paralar nerede?" şeklinde tezahüratta bulundu.

Fikret Orman hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde antrenman sonrasında basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Sompo Japan oyuncularının ödemelerini alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadıklarının hatırlatılması üzerine konuştu. Başkan Orman, "Basketbol takımıyla ilgili durumu da bugün duydum. Haftaya ödemelerini yaparız" diyerek sözlerini noktalamıştı.  (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder