Beşiktaş'ın 2,5 aylık hasreti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Genk ile deplasmanda karşılaşırken son dakikalarda yediği golle galibiyetten oldu. Siyah-Beyazlılar, deplasmanda yine kazanamadı.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmadna grubundaki 4. maçında Genk ile karşılaştı. Mücadele 1-1 sona ererken Beşiktaş'ın hasreti yine dinmedi.


Beşiktaş deplasmanda en son ne zaman kazandı?
Mücadele uzun süre 1-0 önde götüren Beşiktaş, 87. dakika skoru koruyamadı. Siyah-beyazlı ekip maçın ilk yarısını 16. dakikada Ricardo Quaresma'nın kaydettiği golle 1-0 önde tamamlarken, 87. dakikada Sander Berge'nin golüne engel olamayarak 90 dakika sonunda bir puana razı oldu.

Beşiktaş deplasmanda kazanamama serisini de bozamadı. Beşiktaş bu sezon deplasmanlarda sadece 2 galibiyet alırken Ağustos ayında BB Erzurumspor galibiyetinden bu yana kazanamadı. O karşılaşmanın üzerindense tam 80 gün geçerken bu süreçte Siyah-Beyazlılar 11 deplasmanda kazanamadı.

Genk deplasmanında özellikle ön alan baskısıyla rakibi hataya zorlayan siyah beyazlılarda sahada mücadele eden bütün futbolcular top kapma başarısı gösterdi. Maçın 88. dakikası itibariyle Opta verilerine göre, Beşiktaş'ta top kapma başarısı gösteren futbolcular şu şekilde:

Caner: 1
Vida: 2
Dorukhan: 2
Medel: 3
Lens: 1
Mustafa Pektemek: 3
Necip: 2
Oğuzhan: 2
Pepe: 1
Quaresma: 1
Babel: 1
Tolga Zengin: 1 (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder