Beşiktaş'ın Burak Yılmaz haberleri doğru mu? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Forvet hattına yapılması beklenen takviye için Ocak transfer dönemini bekleyen Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan ayrılması artık an meselesi olan Burak Yılmaz ile anlaşma sağladığı iddia edildi. İşte o detaylar...


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'de 13. haftada sahasında Fenerbahçe'yi mağlup eden Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz hakkında flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. A Spor'dan Zeki Uzundurukan, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaştığını iddia etti.


Beşiktaş Transfer: Burak Yılmaz, Beşiktaş'a transfer oldu mu?

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın Beşiktaş'a transfer olabileceğini iddia eden Zeki Uzundurukan, Beşiktaş'ın Burak ile büyük ölçüde anlaştığını söyledi.

"Burak Yılmaz'sız takım oyunu oynuyorsun. Burak olduğunda herkes topu ona atıyordu ve o da topu kaybediyordu. Trabzonspor, Onur ve Burak'a bonservislerine karşılık takım bulmalarını söyledi. İki oyuncuyu da Beşiktaş alabilir. Şenol hocanın Onur'u da istediğini biliyorum. Burak ile zaten büyük ölçüde anlaştılar. Burak için Başakşehir iddiası vardı ama Abdullah Avcı sıcak bakmıyor."
Burak Yılmaz, Trabzonspor formasıyla bu sezon 7 maçta 5 gol attı. (Futbol Arena)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder