Beşiktaş'ın eski kalecisi Runje'den flaş Sinan Bolat açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın eski kalecisi Runje'den flaş Sinan Bolat açıklaması!

Share This

Belçika Ligi'nde Antwerp forması giyen kaleci Sinan Bolat'ın antrenörü olan eski Beşiktaşlı kaleci Vedran Runje açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Belçika Ligi'nde Antwerp formasıyla başarılı performans sergileyen ve yeniden Milli Takıma kadar yükselen Sinan Bolat için kaleci antrenörü Vedran Runje'den transfer itirafı geldi. Bir dönem Beşiktaş'ın da kalesini koruyan ve şu anda Antwerp kulübünde kaleci antrenörlüğü yapan Runje, Sinan Bolat'ın hayalinin yeniden İstanbul'un 3 büyük takımında oynamak olduğunu söyledi.


Sinan Bolat, Türkiye'ye transfer olacak mı?
Antwerp takımında sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Sinan Bolat'ın antrenörlüğünü yapan Vedran Runje, Belçika basınına yaptığı açıklamada Sinan'ın yeniden Türkiye'de forma giymek istediğini söyledi. Vedran Runje, "Sinan, İstanbul'un 3 büyük takımında forma giymek istiyor. Teklif gelirse Antwerp'ten ayrılmaya sıcak bakıyor" dedi.

Vedran Runje ayrıca Beşiktaş'ta forma giydiği dönemle ilgili, "Beşiktaş gibi bir kulübün formasını giymiş olduğum için onur duyuyorum." şeklinde konuştu. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder