Beşiktaş'ın gözdesi, Milan'a önerildi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Devre arasında takıma yapılması muhtemel takviyeler için çalışmalara başlayan Beşiktaş'ın transfer gözdelerinden biri olan Hollandalı savunma oyuncusu, menajeri tarafından İtalya'nın Milan takımına önerildi.

siyahlabeyaz | Beşiktaş sağ bek transferi konusunda girişimlerini sürdürürken gündemine gelen Hollandalı sağ bek oyuncusu Tete, İtalyan devine önerdi.


Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında Gökhan Gönül'ün ilerleyen yaşı ve sık sık sakatlık yaşaması nedeni ile gündemini bu mevkiiye çevirdi. Beşiktaş, Lyon'un sağ bek oyuncusu Tete'yi gündemine almıştı. Tete hakkında bugün İtalyan basınıda flaş bir gelişme yaşandı.
Tuttosport okuyucularına Menajer Mino Raiola'nın, Beşiktaş ile adı anılan Lyon'un sağ beki Kenny Tete'yi Milan'a önerdiğini okuyucularına duyurdu.

Kenny Tete kimdir? 
Futbol kariyerine Ajax alt yapısında başlayan Kenny Tete gösterdiği başarılı performans ile A takıma kadar yükseldi. Bu sezon Ajax forması ile 23 karşılaşmada süre alan Tete, bu süreçte 3 gol 2 asistlik performans üretti. Kenny Tete'nin bonservis bedeli 5.5 milyon Euro. (Futbol Arena Dış Haberler)

Son Dakika Beşiktaş Haberleri için siyahlabeyaz.net okuyun...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder