Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Guti'yle ilgili müthiş gerçek! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Guti'yle ilgili müthiş gerçek!

Share This

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Guti'nin adı, bir süredir yeni hoca arayışlarında olan Real Madrid'le birlikte anılıyordu. Kulübe yakınlığıyla bilinen Marca gazetesinin düzenlediği ankette konuyla ilgili müthiş bir gerçek ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Julen Lopetegui'nin görevine son veren Real Madrid'de yeni hoca arayışları sürerken görev için en önemli adaylardan biri de eski futbolcuları Guti'ydi.


Beşiktaş'ta İlhan Mansız'la birlikte teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını üstlenen Guti'nin efsanesi olduğu kulübe hoca olarak dönmesi ihtimali ise her geçen gün artıyor.

Bugün de kulübe yakınlığıyla bilinen Marca'nın düzenlediği ankette konuyla ilgili müthiş bir gerçek ortaya çıktı. Gazete, İspanyol devinin başına geçmesi muhtemel 20 hocayı taraftarların oylamasına sundu. İşte listedeki tüm teknik adamlar ve Guti'nin sıralaması:

20) Sam Allardyce
19) Martin Schmidt
18) Peter Bosz
17) Roberto di Matteo
16) Victor Sanchez
15) Louis Van Gaal
14) Leonardo Jardim
13) Hugo Sanchez
12) Andre Vilas Boas
11) Laurent Blanc
10) Antonio Conte
9) Claudio Ranieri
8) Quique Flores
7) Arsene Wenger
6) Paco Jemez
5) Michael Laudrup
4) Vicente del Bosque
3) Jupp Heynckes
2) Míchel
1) Guti (Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder