Beşiktaş'ta 2 sakatlık şoku! İşte son durumları... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta 2 sakatlık şoku! İşte son durumları...

Share This

Beşiktaş'ta, Ankaragücü maçı öncesi ısınma esnasında sakatlık sorunu yaşayan Gary Medel kadrodan çıkarılmış, zaten sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ise Ankaragücü maçının 40. dakikasında yerini Fatih Aksoy'a bırakmıştı...


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 13. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Siyah beyazlılarda bu maç öncesinde şok bir sakatlık yaşandı. Gary Medel ısınma esnasında adelesinde zorlanma yaşadığı için kadrodan çıkarıldı. Gary Medel'in yerine Gökhan Gönül 11'e alındı. Ancak siyah beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül de sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi.


Beşiktaş'ta, Ankaragücü ile oynanacak olan maç öncesinde ısınma esnasında adelesinde zorlanma yaşayan Gary Medel, kadrodan çıkarıldı. Maç öncesinde yine sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Gökhan Gönül kulübeye çekilmişti. Ancak Medel'in sakatlığından dolayı Gökhan Gönül zorunlu olarak 11'e alındı.  40. dakikada yerini genç oyuncu Fatih Aksoy'a bırakan Gökhan Gönül'ün durumu hakkında henüz resmi açıklama gelmedi.

Süper Lig'de çok önemli bir maç öncesinde sakat oyuncularının çokluğu nedeni ile sürekli kadro kurgusu değişen Beşiktaş'ta hem Medel hemde Gökhan Gönül'ün ciddi bir sakatlıklarının olmadığı sadece riske edilmemek amacı ile oyundan alındıkları da gelen bilgiler arasında. (Siyahlabeyaz)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder