Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi isyanı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Mayıs ayında yapılacak seçim öncesinde muhalefet cephesi Ahmet Nur Çebi'nin adaylık kararını bekliyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta futbol takımının kötü gidişatı, Vagner Love'un bonservis parasının ödenmemesi, Erkek ve Kadın Basketbol takımlarının ödenmeyen maaş haberleri muhalefeti ayaklandırdı.


Hali hazırda Fikret Orman ve Hürser Tekin Oktay, Mayıs ayında yapılacak seçim için başkanlığa aday olduklarını açıklarken, başkanlık için adı geçen diğer isimler ise sessizliğini koruyor.

Ahmet Nur Çebi aday olacak mı?
Beşiktaş'ta başkan adaylığı için adı geçen ancak henüz resmi bir açıklama yapmayan Ahmet Nur Çebi hakkında, yakın arkadaşı Adnan Dalgakıran bir açıklama yaptı. Adnan Dalgakıran, sosyal medya hesabından, ''Mayıs'ta gelen artık yanan eve değil, kül olmuş eve girecek'' yazarken, bir takipçisinin, ''Ahmet Nur Çebi, İbrahim Altınsay, Erdal Torunoğulları ve sizin varlığınızda bir yönetim düşünmez misiniz?'' sorusuna, ''Ahmet Nur Çebi küllerin içine girmeye ikna edilirse, çok nitelikli bir yönetim oluşturabileceğinden şüphem yok'' şeklinde cevap vererek, Ahmet Nur Çebi'nin ikna edilmeye çalışıldığını belirtti.


Ahmet Nur Çebi'ye tepki!
Bu arada Beşiktaş başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Rüzgar Sağnak'ın bu konuşmaya tepkisi ise, ''Kim ikna edecekse etsin o zaman. İlan etsin durumu ve projelerini ortaya koysun'' şeklinde oldu.

Eski yöneticilerden Seyit Ateş ise, ''Bu ikna edilme işi 'istemiyorum yan cebime koy' demekten başka bir şey değil. Ahmet Nur Çebi camiayı ikna etmeli. Ev küle dönerken seyirci olanların, yangını seyredenlerin çare olarak sunulması!'' şeklinde yazarak tepkisini ortaya koydu. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder