Beşiktaş'ta büyük şok! Futbol hayatı tehlikede... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta büyük şok! Futbol hayatı tehlikede...

Share This

Geçmişte sık sık sakatlık yaşayan yıldız orta sahanın diz kıkırdaklarının deforme olduğu için artık yoğun maç temposunu  kaldıracak durumda olmadığı iddia edildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın çok şey beklediği oyuncusu Gökhan Töre'nin durumu hiç iç açıcı değil.


Son oynanan Çaykur Rizespor maçına çok iyi başlayan ve tribünleri ateşlendiren Gökhan, henüz 33. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmış ve doğruca hastanenin yolunu tutmuştu.

En az bir ay sahalardan uzak kalması beklenen 26 yaşındaki oyuncunun sol bacak kasında yırtık ve kanama olduğu bildirilmişti.

Türkiye Gazetesi' nde yer alan habere göre, bu zamana kadar sadece dizinde 7 defa ciddi sakatlık yaşayan ve bir defa da ameliyat edilen Gökhan'ın futbol hayatı tehlikede.

Sık sık yaşadığı sakatlıklardan dolayı diz kıkırdağının oldukça deformasyona uğraması sebebiyle yetenekli futbolcu artık yoğun tempoyu kaldıramıyor ve bu durum sürekli sakatlık yaşamaya devam etmesine yol açıyor.


Geçtiğimiz sezonun hazırlıkları sırasında antrenmanda sakatlanan ve sağ dizindeki kıkırdak hasarı sebebiyle ameliyat edilen millî futbolcu geçen sezonu da boş geçmek zorunda kalmıştı. Son derece kritik bir bölgeden 7 defa sakatlık yaşaması ve ameliyat olması sebebiyle Gökhan'ın bu durumu bacak kaslarının daha fazla zorlanmasına ve beklenmeyen sakatlıklar yaşamasına yol açıyor. (Türkiye Gazetesi)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder