Beşiktaş'ta devre arasında büyük temizlik yaşanabilir... Tam 8 oyuncu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta devre arasında büyük temizlik yaşanabilir... Tam 8 oyuncu!

Share This

Yüksek maliyetli oyuncular için ekonomik tedbirler almayı planlayan siyah-beyazlı yönetim ara transfer döneminde ayrılıkların gündeme geleceği konuşuluyor.


siyahlabeyaz | Vida, Pepe, Adriano, Tolgay, Babel, Gökhan Töre, Cyle Larin ve Vagner Love’dan biri, ikisi hatta hepsinin takımdan ayrılabileceği iddialar arasında.


Özellikle Adriano’nun Japonya’ya gitmesine kesin gözüyle bakılırken, Suudi Arabistan’a giden Bilic’ten ise Töre’ye teklif getirmesi bekleniyor. Sezon başındaki tekliflerden herhangi birinin gelmesi durumunda Vida’nın satılıp forvet transferi yapılması da planlar arasında. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve zamlı sözleşme isteyen Babel’le de yollar Ocak ayında ayrılabilir. Kadro dışı bırakılan Tolgay’ın takasta kullanılması olasılıklar arasında. Vagner, Brezilya’ya, Pepe de Portekiz’e dönebilir. Larin kiralanabilir. (Fotospor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder