Beşiktaş'ta Gary Medel ve Adriano'nun sakatlığında son durum - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Gary Medel ve Adriano'nun sakatlığında son durum

Share This

Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş'ta zorlu maçların öncesinde sakatlıkları süren iki dünya yıldızı futbolcusu Adriano ve Medel, idmanda yer almadı.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, 8 Kasım Perşembe akşamı oynayacağı Genk maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bu müsabakaya üç gün kala 5 Kasım Pazartesi günü akşamı yapılan antrenmanda takımın yıldız isimleri Gary Medel ve Adriano yer aimadı.


Beşiktaş'ta Adriano ve Medel'in sakatlıklarında son durum
Edinilen bilgilere göre sakatlığı süren oyunculardan Gary Medel'in durumu belirsizliğini koruyor. Şilili oyuncunun bu müsabakada oynama ihtimali bulunuyor. Adriano'nun ise Genk maçında oynama ihtimali daha düşük.

Fikret Orman'dan transfer müjdesi
Öte yandan Fikret Orman, akşam yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fikret Orman taraftara umut verirken transfer konusunda da müjde verdi. Orman yaptığı açıklamada şampiyonluğa inandığını söylerken "Yenildik ama daha uzun bir maratondayız. Şampiyon olduğumuz senede de Başakşehir'e orada yenilmiştik. Beşiktaş iyi yolda. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Önümüzde daha çok maç var. Kimse Beşiktaş'ın durumundan şüphe etmesin. Şampiyon olacağız. Devre arasında takıma takviye yapacağız. Aramızda istişare edip takviyeleri konuşacağız." dedi. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder