Beşiktaş'ta Nelson Oliveira konusunda prensip anlaşması tamam! İşte detaylar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Nelson Oliveira konusunda prensip anlaşması tamam! İşte detaylar...

Share This

Beşiktaş'ta prensip anlaşmasına varılan Nelson Oliveira konusunda şartlar masaya yatırılıyor. Beşiktaş, oyuncuyu 6 aylığına kiralayıp, sezon sonunda bonservisini almak istiyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta Nelson Oliveira işi ciddiye biniyor... Norwich’te kadro dışı bırakılan Portekizli oyuncu için ilk temas kuruldu. Championship’te yer alan İngiliz ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı. İki taraf arasında prensip anlaşmasına varıldı. Detaylar üzerinde ise büyük fikir ayrılıkları var.

Beşiktaş, Oliveira’yı, 6 aylığına kiralamak, sonra şartlar uyarsa, 3 milyon Euro’ya bonservisini almak istiyor.

Norwich, Oliveira’yı 6 ay ve 1.5 yıllığına kiralamaya sıcak bakıyor. Ama İngilizler Portekizli golcüyü yıl sonunda kesin satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor.

Beşiktaş, Ocak ayında satın alırsa 2 milyon Euro, Haziran’da alırsa 500 bin + 3 milyon Euro’ya çıkabileceğini iletti. İngilizler ise şimdi 3 milyon Euro’ya satıp, bir daha defteri kapatma opsiyonunu da listeye ekledi. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder