Beşiktaş'ta Pepe krizi! İşte soyunma odasında yaşananlar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Pepe krizi! İşte soyunma odasında yaşananlar...

Share This

Dünya yıldızı savunma oyuncusu Pepe'nin deplasmanda 1-0 kaybedilen Başakşehir karşılaşması sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar teknik heyet ve Şenol Güneş tarafında kriz yarattı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta Pepe krizi yaşanıyor… maçtan sonra yayıncı kuruluşa “bireysel performanslarımızı öne çıkarmalıyız. Deplasmanda başarısız olduğumuzu kabul etmemiz lazım. Daha fazla fedakarlık yapmamız” diyerek, Şenol Güneş’in yanı sıra Vagner Love ve Jeremain Lens’i hedef alan Portekizli oyuncuya Şenol Güneş soyunma odasında sert tepki gösterdi.


Güneş, Pepe’ye soyunma odasında, “burada birisi bir eleştiri yapacaksa o benim. Eğer bir takım arkadaşından memnun değilsen bunu önce burada paylaş” tepkisini gösterdi.

Basın toplantısında ise, “eleştiri olacak ama kırarak, dökerek değil” sözlerini kullandı. Pepe daha sonra ikinci kez basının karşısına çıktı ve “alçak gönüllü bir şekilde, kazanma ruhuyla beraber, takım olarak hep beraber çalışmamız. Seviyemizi yükseğe çekmemiz gerekiyor” diyerek hem hocasının hem de takım arkadaşlarının gönlünü aldı.

Pepe'nin pasları yerini bulmadı! Beşiktaş oyun kuramadı
Pepe, bu sezon Süper Lig'de en düşük pas yüzdesiyle oynadığı maçı geride bıraktı. Yüzde 70,5’lik pas yüzdesi yakalayan Portekizli oyuncu, 90 kez topla buluştuğu maçta 2 top kapma ve 2 uzaklaştırma ile sadece 4 defansif hamle yapabildi. Attığı 16 topun sadece 6’sı yerini buldu. Bu yüzden Beşiktaş oyun başlatmakta zorluk yaşadı. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder