Beşiktaş'tan ceza açıklaması ve Babel'den flaş hamle... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan ceza açıklaması ve Babel'den flaş hamle...

Share This

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, yıldız futbolcusu Hollandalı Ryan Babel hakkında yaşananların ardından flaş bir açıklama yaptı.


siyahlabeyaz | Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbolcumuz Ryan Babel'in sosyal medyada bir taraftarımıza vermiş olduğu yanıtı kabul edilemez bulmaktayız. Konuyla ilgili Babel'in savunması istenmiştir. Oyuncumuzun savunması alındıktan sonra disiplin talimatlarımızın gerektirdiği cezanın kendisine verileceğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Öte yandan Hollandalı oyuncu sosyal medya hesaplarını kapattı.

Ryan Babel ile taraftarlar arasında ne yaşanmıştı?
Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, sosyal medyadan bir taraftarın kendisine 'Kasımpaşa'da 200 bin Euro'ya oynamak ister misin?' sorusuna skandal bir cevap verdi. Babel daha sonra gelen tepkilerin ardından cevabını sildi.

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Geçtiğimiz günlerde menajerinin Beşiktaş'tan senelik 3.3 milyon Euro istemesi taraftarların tepkisini çekti. Sosyal medyada Babel'in Kasımpaşa ve Deportivo'da daha az paraya oynadığı günleri hatırlatıldı. Bir taraftar, Babel'in fotoğrafını sosyal medyadan yayınlarken, başka bir taraftar da bu fotoğrafa yorum yaparak, Ryan Babel'in resmi hesabını etiketledi. Taraftarın sorduğu 'Kasımpaşa'da yeniden 200 bin Euro'ya oynamak ister misin?' sorusuna yanıt veren Babel, "Annenle yeniden buluşmamı ister misin?" diyerek skandal bir cevap verdi. Kısa süre içinde birçok Beşiktaş taraftarı Babel'e, verdiği cevap nedeniyle tepki gösterirken, Hollandalı futbolcu daha sonra bu yorumunu sildi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 karşılaşmada forma giyen Hollandalı golcü 6 gol 1 asistlik performans sergiledi. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder