Beşiktaş'tan transferde yeniden Rafael hamlesi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş transfer çalışmaları kapsamında Lyon forması giyen sağ bek oyuncusu Rafael için harekete geçecek. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında Lyon'da oynayan Rafael için harekete geçmeyi planlıyor. Spor Toto Süper Lig'de haftayı Başakşehir mağlubiyetiyle kapatan Beşiktaş, devre arası öncesi transfer çalışmalarına yavaş yavaş başladı.


Beşiktaş Transfer: Beşiktaş, Rafael'i transfer edecek mi?
Sağ bekte Gökhan Gönül'e alternatif arayan siyah beyazlılar gözünü Fransa'ya dikti. Marcelo'nun da formasını giydiği Lyon'lu Rafael'in Beşiktaş'a haber göndererek siyah beyazlı formayı giymek istediği öğrenildi.

Sezon başında da görüşülen ancak transferi gerçekleşmeyen Brezilyalı sağ bek için önümüzdeki haftalarda temasların yoğunlaşması bekleniyor.

Rafael kimdir, kaç yaşında?
Futbol hayatına Fluminense altyapısında başlayan ve 2008 yılında Manchester United'ın U18 takımına transfer olan Rafael, 2015 yılına kadar İngilzi ekibinde forma giydi. Ardından Olimpik Lyon'a transfer olan Brezilyalı sağ bek, Milli Takım'da da şu ana kadar 2 kez forma giydi. Lyon ile 2019'da sözleşmesi sona erecek olan Rafael, bu sezon 10 maçta forma giydi. (Futbol Arena Özel)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder