Bu nasıl takım! Her sistemle oynuyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta kritik maç öncesinde Şenol Güneş, Genk'in gösterdiği performanstan çekiniyor. Bu arada sakatlığı bulunan Medel, büyük bir özveri gösterek, Genk maçı kadrosunda yer aldı.


siyahlabeyaz | Bu akşam Genk karşısına ölüm-kalım maçına çıkacak Beşiktaş’ta Şenol Güneş ev sahibi ekibin yüksek performansından çekiniyor.


Belçika Liginde zirvede yer alan Genk, ayrıca her maçta değişik bir sistemle oynuyor. İstanbul’da 4-2-3-1’le oynayan Genk, Salı akşam Monaco’yu dağıtan Club Brugge karşısında ise sahaya 3-5-2 sistemiyle çıktı. Her sistemden verim alan Genk’İn kendileri karşısına çift forvetle çıkabileceğini hesaplayan Güneş, özellikle defans oyuncularına uyarılarda bulunuyor.

Medel'den özveri: Genk maçında oynarım
Genk maçı öncesinde Gökhan Töre’yle başlayan sakatlar kervanına Adriano ve Medel de eklendi. Adriano ve Töre, Belçika deplasmanında yok. Medel'in durumu da şüpheli. Şilili, arka adalesinde ağrı hissetmesine rağmen zorlu maçın kadrosunda yer aldı. Belçika deplasmanında formasından uzak kalmak istemediğini Şenol Güneş’le paylaştı. Avrupa listesinde yer almayan Atiba'nın boşluğu ise Tolgay ile dolacak. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder