Erman Toroğlu: ''Beşiktaş’ın kaybedecek bazı şeyleri var'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu: ''Beşiktaş’ın kaybedecek bazı şeyleri var''

Share This

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Medipol Başakşehir-Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Erman Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Beşiktaş’ın kaybedecek bazı şeyleri var'
Başakşehir karşısındaki takım Beşiktaş ya da kendi liginde sonuncu bir takım varmış gibi fark etmeksizin oynuyor. Beşiktaş’ın kaybedecek bazı şeyleri var. Çok daha tempolu ve baskılı oynaması lazım. Başakşehir daha rahat oynuyor. Topu kaptırdıklarında panik yapmıyorlar. Ataklarda 3-4 futbolcu ileri çıkıyor, geriye beraber geliyorlar.


Koşarak gelip ayağını göğsüne koyuyor futbolcu. Hakem bunu göremiyorsa kördür. Oyuncu sıçrayarak göğsüne hareket ediyordur. Hakem kart konuşmuyor.  Başakşehir sakin ve özgüvenli oynuyor. Bu kadar rahat oynamaları entresean. Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi gördüm, yangın yeri...Ama Başakşehir’in yaptığı doğru.

Atiba, adama bakmasına rağmen topa vurdurdu. Golde zaafı var. Karius’un değil Atiba’nın daha büyük hatası var. O pozisyonda kaleci ne yapsın? Çok büyük bir hata olmazsa Başakşehir bu maçı kazanır.

'Başakşehir, yürüye yürüye oynadı ve maçı aldı'
 Başakşehir iyi oynamadı. Geçen seneki gibi de oynamıyor. Geçen sene daha fazla hücuma çıkıyor ve gösterişli oynuyordu. Bu sezon ceza alanı civarında oynuyorlar ve akılı defans yapıyorlar. Epureanu’nun golü ofsayttan iptal gol ile benzer. Atiba’nın Epureanu’yu tutması gerekirdi. Başakşehir, yürüye yürüye oynadı ve maçı aldı.

Kaleci Mert rahat oynuyor ama ukalalık yapıyor. O kadar rahat oynayacak havalarda henüz değil. İleride takımın başını belaya sokabilir. Çok sakat ve enteresan işler yapıyor. Karius ise istenileni veremedi.

Fatih Terim Fenerbahçe maçından sonra taç atışından bahsediyor. Orada adamı kovalamayan Belhanda’ya değil, fatura taç atışına kesiliyor. Gerçekten enteresan. O arada beş pozisyon değişti. Bırakın bunları, aynaya bakın.


' 'Şu oyunculara kırmızı kart göster'
VAR hakeme yukarıdan izleyip vermesi gereken kırmızı kartları söylüyor. 'Şu oyunculara kırmızı kart göster' diyor. Hakem de dördüncü hakemi çağırıp o oyunculara kırmızı kart göstermesini istiyor. Bunu dördüncü hakem istiyor. Maçta temsilcinin işi farklı.

Sarı kartı Belhanda'ya verdiren dördüncü hakem. Yani Belhanda'nın sarısının sebebi yan hakem değil.  Kırmızı kartları veren ise VAR sistemi. Oyuncu değiştirdiği zaman yan hakem Fatih Terim'e yanlış oyuncu değiştirdin diyebiliyor mu? Fatih Terim de hakemle konuşmayacak.

Galatasaray sakatlar ordusu. 60. dakikadan sonra futbolcular yürüyor. Dün Fenerbahçe pozisyonları değerlendirse maçı 2-4 kazanır. Maçı kaçıran Fenerbahçe. Fatih Terim bunları söylediği zaman kendi futbolcusunu arka plana atıyor. Belhanda taca itiraz ederken ikinci golü yediler. Soldado ile başlasa maç bambaşka olurdu. (Ajansspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder