Erman Toroğlu: 'Fikret Orman aynaya baksın, hesabını versin' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu: 'Fikret Orman aynaya baksın, hesabını versin'

Share This

Sabah gazetesi yazarı ve eski hakemlerden Erman Toroğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Milli Takım ve spor gündemine dair sert açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte o açıklamalardan bazıları...

1- BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, "Herkes Lucescu'ya bir şey söylüyor ama ne yapacak? Oyuncu kadrosu belli, 2-3 idman yapıp maça çıkıyorlar" dedi. Lucescu'nun suçu yok mu gerçekten, ya da kim suçlu; TFF mi, kulüpler mi?


-"FİKRET ORMAN çok değerli fikirlerini kendine saklasın, kendi kulübüne baksın. Mutlaka fikirlerini söyleyecektir ama milli takımda Lucescu kadar Beşiktaş kadro yapılanmasını sağlayan Fikret Orman'ın da payı vardır. Fikret Orman bir kulüp başkanı olarak Türk futboluna iyilik mi yaptı, kötülük mü yapıyor? Aynaya baksın, hesabını versin. Önce kendine, sonra kamuoyuna…"

2- MİLLİ takımın başına yeni bir hoca gelmeli mi?
MİLLİ takımın başında yerli hoca olur, yabancı hoca olmaz... Hep aynı isimler içinde dönüyoruz. Peki Beşiktaş'ın feda döneminde ve ondan sonraki uygulamalarında başarılı olan Samet Aybaba'yı kimse ağzına almıyor. Bu şu demektir; basınla iyi geçinirsen iyi yerlere gelirsin Türkiye'de, yoksa ayvayı yersin.

3- GALATASARAY her gün bir fire veriyor. Bir takım yok. Genelde adale sakatlıkları yaşıyorlar. Bunda Fatih Terim'in yaptırdığı idmanların payı olabilir mi?

ADALE sakatlıkları için iki tane olay vardır. Bir, futbolcuların hatalı çalıştırılması… İki, futbolcuların kendine bakmaması… Bu kadar basit. Bunun haricinde hiçbir alternatif yoktur bu konuya bahane. Antrenmandansa Fatih hocanın kabahati… Kendine bakmamaktansa hem Fatih hoca, hem de yönetimin. Demek ki iyi kontrol edemiyorlar. Üçüncü bir şık da şöyle olabilir, bu şık maalesef maddiyatla ilgili. Futbolcunun parasını zamanında vermezsen futbolcu da işini doğru yapmaz. Yöneticiyi de teknik direktörü de maymun eder. (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder