Everton, Cenk Tosun'un yerine golcü alıyor! Godsway Donyoh iddiası - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Everton, Cenk Tosun'un yerine golcü alıyor! Godsway Donyoh iddiası

Share This

Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton golcü transferi konusunda ocak ayı öncesinde Manchester City'nin eski oyuncusu Godsway Donyoh ile ilgilendiği konuşuluyor. Everton Cenk Tosun'u gönderecek mi? 


siyahlabeyaz | Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Cenk Tosun için ayrılık iddiaları gündeme gelirken İngiliz ekibi golcü arayışlarına başladı. Everton, Gonsway Donyoh'un peşine düştü.


Everton, Cenk Tosun'un yerine golcü mü alıyor? Cenk Tosun, Everton'dan ayrılacak mı?
Manchester City'den yetişen ve sonrasında çeşitli takımlarda kiralık oynadıktan sonra Danimarka'nın Nordsjaelland takımına giden Ganalı oyuncu sergilediği performansla yeniden Premier Lig ekiplerinin gözdesi oldu. Leicester City ve Bournemouth'un da ilgilendiği oyuncu için Everton'un da ilgilendiği öne sürüldü. The Sun'un haberine göre, Cenk Tosun'un takımı Everton, Manchester City'nin eski oyuncusu santrfor Godsway Donyoh ile ilgilenmeye başladı.

Everton'da bu sezon formsuz bir görüntü veren ve ada basınında çıkan bazı iddialara göre ocak ayında ayrılığın söz konusu olacağı yazılan Cenk Tosun'un yerine Premier Lig ekibinin golcü arayışında olduğu ifade ediliyor.
Everton'un ilgilendiği Godsway Donyoh Danimarka ekibinde 11 maçta 7 gol attı.



Cenk Tosun, Beşiktaş'a dönüyor mu?
Öte yandan Cenk Tosun'un Beşiktaş'a geri döneceği yönündeki iddialar da Türk basınında yer aldı. Akşam'ın haberine göre, Vagner Love, Mustafa Pektemek ve Larin'den de verim alamayan Beşiktaş, eski golcüsü Cenk Tosun'u yuvaya döndürmek için girişimlerde bulunuyor. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder