Fabri gitti Beşiktaş kalesi düştü! İşte taraftarı üzen istatistikler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fabri gitti Beşiktaş kalesi düştü! İşte taraftarı üzen istatistikler

Share This

Beşiktaş, İspanyol file bekçisi Fabri'nin ayrılmasının ardından kalede istediği istikrarı yakalayamadı.


siyahlabeyaz | Fabri’nin ayrılmasından sonra kaledeki dengeyi kaybeden Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 12 maçın 11'inde kalesinde gol gördü. Pazar akşama kadar Tolga Zengin'in forma giydiği son 32 resmi maçın sadece 8’inde gol yemeyen Beşiktaş 25’inci maçta da gol yedi.


Vodafone Park gezi sahasına döndü
Beşiktaş, lig ve Avrupa kupalarında Vodafone Park’ta oynadığı 50 maçta sadece Bayern Münih'e kaybetmişti. Bu sezon Antalyaspor, Genk ve Sivasspor'a kaybettiler. Siyah-beyazlılar, Pazar akşama kadar evinde oynadığı son 49 lig maçında sadece 1 kez kaybetmişti. Pazar günü 2 etti. Sivasspor ise bu sezon ligde ilk deplasman galibiyetini aldı. Ayrıca Ekim 2012'den bu yana Sivasspor, Beşiktaş’ı ilk kez deplasmanda yendi.Beşiktaş son 8 maçta 1 galibiyet aldı. Sivasspor bu sezon ligde ilk kafa golünü Beşiktaş’a attı.

Şenol Güneş'in üstünlüğü de sona erdi
Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde ligde üst üste 2 maç kaybetti. Siyah beyazlılar tam 113 hafta sonra ligde üst üste 2 mağlubiyet aldı. Beşiktaş, Mart 2012'deki Trabzonspor maçından sonra ilk kez evinde öne geçtiği bir Süper Lig karşılaşmasını kaybetti. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder