Flaş iddianın detayları! Babel'den Güneş'e... 'Sen bu işten..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Flaş iddianın detayları! Babel'den Güneş'e... 'Sen bu işten..."

Share This

Spor Toto Süper Lig’de sezona beklenildiği gibi başlayamayan Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.


siyahlabeyaz | Babel, Güneş ile tartıştı... Ancak iddiaya göre; siyah-beyazlıların Hollandalı yıldız oyuncusu Ryan Babel ile deneyimli teknik direktör Şenol Güneş tartıştı.


İddia gündeme oturdu
Beyaz TV Muhabiri Sercan Dikme’nin iddiasına göre; Başakşehir maçı sırasında yıldız oyuncu Şenol Güneş ile tartışmaya yaşadı.

Maçın ikinci yarısında Jeremain Lens’in oyundan alınıp Adem Ljajic’in oyuna girmesine tepki gösteren Ryan Babel’in, Güneş’e dönüp, ”You don't understand football" (Futboldan anlamıyorsun) dediği öne sürüldü.

Güneş'ten Babel'e: "Sen işine bak!"
Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş’in ise bu cümleye, ”Sen işine bak!” diyerek yanıt verdiği belirtildi.

Babel konusunda belirsizlik
Beşiktaş’taki geleceği merak konusu olan Ryan Babel’in takımda kalıp kalmayacağı konusunda henüz bir belirsizlik yaşanıyor.



Sözleşmesinde iyileştirme istiyor
Hatırlanacağı gibi Babel’in menajeri, futbolcunun maaşında iyileştirme istediğini ve Hollandalı ismin bunu hak ettiğini dile getirmişti.

Yönetim henüz karar vermedi
Adı transfer döneminde bazı Avrupa takımlarıyla da anılan Babel ile ilgili ise yönetim henüz karar vermedi.


Şartlarda anlaşılırsa kalacak
Eğer şartlarda anlaşma sağlanırsa Babel takımda kalacak. Ancak; mali anlamda problemlerle boğuşan Beşiktaş yönetimi, yüksek maliyetli futbolculardan arındırılmış bir takım kurma düşüncesi olduğunu açıklamıştı.

Sosyal medya skandalı
Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, sosyal medyadan bir taraftarın kendisine 'Kasımpaşa'da 200 bin Euro'ya oynamak ister misin?' sorusuna skandal bir cevap verdi. Babel daha sonra gelen tepkilerin ardından cevabını sildi.



Cevabı olay yarattı
Babel, "Annenle yeniden buluşmamı ister misin?" diyerek skandal bir cevap verdi.

Yorumunu sildi
Kısa süre içinde birçok Beşiktaş taraftarı Babel'e, verdiği cevap nedeniyle tepki gösterirken, Hollandalı futbolcu daha sonra bu yorumunu sildi.


Kulüp savunmasını istedi
Bu arada Beşiktaş Kulübü, Ryan Babel'in sosyal medyadan verdiği cevap sonrasında flaş bir açıklama yaptı. Açıklamada, oyuncudan savunma istendiği duyuruldu.

Resmi açıklama yapıldı
İşte Beşiktaş’ın o açıklaması;

“Futbolcumuz Ryan Babel'in sosyal medyada bir taraftarımıza vermiş olduğu yanıtı kabul edilemez bulmaktayız. Konuyla ilgili Babel'in savunması istenmiştir. Oyuncumuzun savunması alındıktan sonra disiplin talimatlarımızın gerektirdiği cezanın kendisine verileceğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.” (Ajansspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder