Genk - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Genk - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler

Share This

Genk ile Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşıyor. Genk - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler, canlı skor ve maçla ilgili tüm detaylar haberimizde.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 4. maçında Belçika ekibi Genk'e konuk oluyor. Genk - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler, canlı skor ve maçla ilgili merak edilen tüm detaylar bu haberde.


Genk - Beşiktaş maçı sakat, cezalı futbolcular
Beşiktaş'ta bu maç öncesinde Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Adriano sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi. Siyah beyazlı takımda ayrıca Atiba ve Güven Yalçın da Avrupa Ligi kadrosuna dahil edilmemişti.

Genk'te ise tam beş oyuncu sakat. Leandro Trossard, Nordin Jackers, Jhon Lucumi, Vladimir Screciu ve Rubin Seigers sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamıyorlar.

Genk - Beşiktaş maçı ilk 11'ler
Genk (Muhtemel) Vukovic; Sebastien Dewaest, Uronen, Aidoo, Nastic; Pozuelo, Maehie, Malinovsky, Joseph Paintsil, Ndongala; Samatta,

Beşiktaş (Muhtemel); Karius, Necip, Pepe, Vida, Caner, Medel, Tolgay, Quaresma, Ljajic, Babel, Vagner Love


Genk - Beşiktaş maçı ne zaman?
Genk ile Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. maçında 8 Kasım Perşembe akşamı saat 20.55'te karşı karşıya geliyor. 24.956 kişi kapasiteli Luminus Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Bu müsabaka Bein Sports'tan naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi I Grubunda 4 takım da gruptan çıkmak için iddialı. Genk 6 puanla zirvede yer alırken Beşiktaş ise 3 puanla son sırada bulunuyor. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder