Genk'ten Beşiktaş'a mesaj: "Bir daha bizi hafife almayacaklar" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Genk'ten Beşiktaş'a mesaj: "Bir daha bizi hafife almayacaklar"

Share This

Genk Teknik Direktörü Clement, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Genk ile karşılaşacak. Bu zorlu müsabaka öncesinde Genk Teknik Direktörü Clement düzenlediği basın toplantısı öncesinde siyah beyazlılar hakkında konuştu.


Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu söyleyen Clement, "Beşiktaş'ın güçlü bir kadrosu var. Babel ve Pepe ile daha da güçlü olacaklar. İstanbul'da oynamamışlardı. Ancak biz de iyi takımız ve bu maça iyi hazırlandık. Kolay maç olmayacak ama İstanbul'da aldığımız galibiyetin ardından Beşiktaş bir kez daha bizi hafife almayacaktır." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Genk maçı kadrosu (Beşiktaş Genk sakat cezalı oyuncular)
Gökhan Gönül'le birlikte sakatlığı süren Gökhan Töre ve Adriano da kafileye davet edilmedi. Beşiktaş'ın Genk maçı kafilesinde şu isimlere yer verildi.
Tolga Zengin, Loris Karius, Utku Yuvakuran, Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gary Medel, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Jeremain Lens, Ryan Babel, Ricardo Quaresma, Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder