Güneş'in ''liderimsin'' dediği Adem Ljajic, ilk 40 dakikada neler değiştirdi neler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güneş'in ''liderimsin'' dediği Adem Ljajic, ilk 40 dakikada neler değiştirdi neler!

Share This

Oğuzhan'ın bir türlü istenilen performansa gelememesi, Tolgay Arslan ile ilgili de yaşanan kadro dışı sıkıntısının ardından Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Adem Ljajic, 13. haftada sazı eline aldı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Cumartesi akşam Ankaragücü karşısında iklerin gecesini yaşadı… Oğuzhan ligdeki ik golünü attı. Dorukhan ile Güven ilk asistlerini yaptı. Bir topu direkten dönen bir asist yapan Adem Ljajic ise ilk golünü attı.

Hafta içinde Sırbistan formasıyla Karadağ ve Litvanya’ya da birer gol atan Ljajic, Cumartesi akşam attığı 5 şutun 2’sinde isabet buldu. 3 kilit pas verdi. Sadece 1 top kaybetti. 3 defansif hamle yaparken yüzde 87.5 isabetli pas yüzdesiyle oynadı. Denediği 2 ara pasından 1’inde başarı sağladı.


Hafta içinde “sahadaki liderim sensin” diyerek Adem Ljajic’e güven aşılayan Şenol Güneş maçtan sonra da Sırp oyuncu için, “Attığı gol dışında çok iyiydi. Defansta, hücumda her yerde vardı” diye tebrik etti.

İlk 40 dakikada neler değişti neler!
Beşiktaş'ta ısınma hareketleri sırasında Gary Medel sakatlandı. Gökhan Gönül 11'e alındı. Necip stopere geçti. 39 dakika dayanan Gökhan, yerini Fatih’e bıraktı. Necip sağ beke, Fatih stopere geçti. Necip sahanın en fazla hava topu (9) kazanan ismi oldu. Gönül ise sahada kaldığı süreçte 9 defansif hamle yapmayı başardı. Fatih ise yaptığı pas hatalarıyla (yüzde 64.3) sıkıntılı bir performans gösterdi.

Mustafa Pektemek oynadığı zaman katkı veriyor
Mustafa Pektemek bu sezon Süper Lig’de 3’üncü kez ilk 11'de sahaya çıktı. 3 gol ve 1 asistle 4’üncü kez gol katkısı verdi. Ankaragücü karşısında ön tarafta aldığı 4 hava topuyla Beşiktaş’ı önde tuttu. 4 kezle Dorukhan’dan sonra Beşiktaş’ın en fazla top çalan ismi oldu.

13'ün uğursuzluğu sona erdi
Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde son 3 sezonda Süper Lig'de 13. haftalarda oynadığı maçlarda gol atamıyordu. cumartesi akşam 4 gollü galibiyetle  Beşiktaş bu istatistiğe son verdi. Mayıs 2017’de 4-0 kazanılan  Gaziantepspor maçında bu yana ilk kez bir deplasmandan 3 farklı bir galibiyetle dönüdü. Buna rağmen son 14 resmi maçının 13'ünde ve son 9 resmi maçta kalesini gole kapatamayan Beşiktaş dün akşam yine gol yedi. (Fotospor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder