İngilizler yazdı! Türk basını Loris Karius'u neden karalıyor? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İngilizler yazdı! Türk basını Loris Karius'u neden karalıyor?

Share This

İngiliz basını, Türkiye'de Loris Karius ile iglili çıkan haberlere değindi ve konuyla ilgili dikkat çeken bir haber yazdı.


siyahlabeyaz | İngiliz basının köklü gazetelerinden The Guardian'ın internet sitesinde, Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius ile ilgili olarak dikkat çeken bir haber kaleme alındı. Liverpool'dan kiralanan oyuncu Türk basını tarafından neden ağır eleştirilere kurban gidiyor? İddialar dikkat çekici...


Türk basınında geçtiğimiz günlerde çıkan Loris Karius'un İngiltere'ye geri gönderileceği yönündeki haberler İngiltere'de de yankı buldu. Beşiktaş'ın Karius'u gönderip devre arasında Origi'yi almak istediğine dair haber de garip karşılanırken, İngilizler yapılan haberlerle ilgili dikkat çeken çıkarımlara imza attı.

"KÖTÜ OLDUĞU YAZILIYOR AMA BEŞİKTAŞ MEMNUN"
Basının, Şampiyonlar Ligi finalinde büyük hatalar yapan Loris Karius'u eleştirmesi için, düşene bir tekme daha atmak istenildiğini ve bunun sadistçe bir zevk halini aldığını yazan haberde "Türk basınında çıkan kötü haberler İngilitere'de de kullanıldı ve Karius, Türkiye'deki ilk aylarında haksız bir şekilde eleştirildi" dedi.



Sanılanın aksine Beşiktaş yönetiminin Karius'tan mutlu olduğu yazılırken, "Yönetim Karius'tan kurtulmak istediklerine dair çıkan haberler nedeniyle şaşkın. Kulüp, Karius'un İstanbul'a çabuk adapte olduğunu düşünüyor." ifadeleri kullanıldı. Karius'un kendisini kabuğuna çekmediği de haberde yer alırken, taraftarla sık sık bir araya gelip fotoğraf çektirdiği de yer verildi.


"ŞENOL GÜNEŞ DE KALECİYDİ"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de futbol oynadığı dönemlerde kalecilik yaptığına dikkat çekilen haberde "Çok da iyi bir kaleciydi ve Karius'tan da ne istediğini biliyor. Karius'u tüm maçlarda oynatıyor" denildi.

Karius'un Beşiktaş'ta bazı küçük hataları olduğuna ve yan toplarda sıkıntılar yaşadığına da değinen haberde Malmö maçında Alman kalecinin yaptığı hataya da yer verildi. Yine de bu hataların, alay konusu edilecek kadar büyük hatalar olmadığı yazıldı.


"ÖYLEYSE KARİUS'A NEDEN BU KADAR BASKI YAPILIYOR?"
Karius'un kötü bir performansı olmadığı halde neden bu kadar eleştirildiğine de değinilen haberde "Tolga Zengin, Milli Takımın eski kalecilerinden ve bazı gazeteciler Beşiktaş'ta da onun oynaması gerektiğini düşünüyor olabilir" denildi.



Ana sebep olarak ise Liverpool hakkında yapılan haberler satıyor olması gösterildi. "Türk basını, Karius'u eleştiren hikayelerin İngiltere'de paylaşılmaya eğilimli olduğunu farkettiği için bu yönde haberler yapılıyor" denildi. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder