Jeremain Lens: Motivasyon problemimiz olduğuna inanmıyorum - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Jeremain Lens: Motivasyon problemimiz olduğuna inanmıyorum

Share This

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, 1-0 kaybettikleri Başakşehir maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Motivasyon problemi yaşadıklarını belirten Lens, "Yapmamız gereken şey, bu maçı analiz etmek. Ben de kişisel olarak analizlerimi yapacağım ama motivasyon problemimiz olduğuna inanmıyorum.'' diye konuştu.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu ve deplasmandaki kötü gidişatını sürdürdü. Maçın başında çok net bir gol pozisyonundan yararlanamayan Lens, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kaçırdığı pozisyonun gol olması halinde maçın farklı olabileceğini belirten Lens, ''İlk yarıda net bir fırsat yakaladım, ne yazık ki atamadım. Gol olsa belki de oyun farklı yerlere gidecekti.'' dedi.


Lens'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu tip takımlara karşı fazla fırsat yakalayamıyorsunuz. Ben ilk yarıda yakaladım, ne yazık ki atamadım. Gol olsa belki de oyun farklı yerlere gidecekti. Hücumda verimlilik konusunda eksik kaldık. İyi bir sonuç değil ama oyun olarak iki takım arasında fazla fark yoktu."

"Yapmamız gereken şey, bu maçı analiz etmek. Ben de kişisel olarak analizlerimi yapacağım ama motivasyon problemimiz olduğuna inanmıyorum. Takım halinde mağlubiyetin sebeplerini konuşup gerekli çözümleri üretmeye çalışacağız." (beIN Sports)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder