Kader maçına derbi ayarı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Sarpsborg maçı için Norveç deplasmanına tam 10 eksikle gitti. Teknik direktör Şenol Güneş; Ricardo Quaresma, Gökhan Gönül ve Gary Medel’i pazar günkü Galatasaray derbisini düşünerek riske etmedi.


siyahlabeyaz | UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında bu akşam Sarpsborg’la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Norveç’e 10 eksikle gitti.


Siyah- Beyazlılar’da UEFA listesinde isimleri yer almayan Atiba Hutchinson ile formda golcü Güven Yalçın ve kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan’ın yanı sıra tam 7 sakat var... Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan; Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Roco, Babel, Gökhan Töre ve Quaresma, Sarpsborg karşılaşmasının kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Şenol Güneş’in; Gökhan Gönül, Gary Medel, Gökhan Töre ve Ricardo Quaresma’nın durumunun diğer isimlere göre daha iyi olmasına rağmen Süper Lig’de pazar günü Galatasaray’la oynanacak derbiyi düşünerek oyuncularını riske etmediği kaydedildi. Hedef belli... Grupta 4 maç sonunda 4 puan toplayan Beşiktaş, son sırada yer alıyor. Lider Genk’in 3 puan gerisinde bulunan Kara Kartal’da hedef Sarpsborg ve Malmö maçlarını kazanarak bir üst tura yükselmek... Bu doğrultuda ilk olarak Norveç’ten 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapan teknik direktör Şenol Güneş, bu konuda takımın formda ismi Adem Ljajic’e güveniyor. (Fanatik)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder