Koeman ile transfer zirvesi! Tolgay... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe yönetiminin Erwin Koeman ile devam etme kararının ardından Hollandalı teknik adamla ocak ayındaki ara transfer dönemi için görüş alışverişinde bulunuldu. Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'ta gözden düşen Tolgay'ı transfer etmek istediği iddia edildi.


siyahlabeyaz | Koeman ile Comolli görüştü... Koeman ile sportif direktör Damien Comolli'nin görüştüğü, takımın hangi mevkilere ihtiyacı olduğunun masaya yatırıldığı ifade edildi.


Transfere Koeman sıcak bakıyor iddiası
Tolgay Arslan takıma güç katar Koeman'ın Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın transferine sıcak baktığı belirtildi.

Koeman: "Bize güç katar"
Gelen bilgilere göre, Koeman, Tolgay için "Onu yakından tanıyorum. Kaliteli bir orta saha. Takıma transfer edilirse bize güç katar" ifadelerini kullandı.

Stoper transferi de istedi
Stoper sayısı yeterli değil Özellikle stoper mevkine transfer isteyen Erwin Koeman, "Zaten sayı olarak da stoper sayımız az. Kaliteli bir stoper alınırsa sezon sonuna kadar bu bölgede sıkıntı yaşamayız" ifadesini kullandı.

Tolgay transferi gerçekleşmezse plan belli
Merkez orta saha da istiyor Hollandalı teknik adam, Tolgay transferi gerçekleşmezse orta sahaya da oyuncu istedi.

"İki yönlü oynayabilen bir orta sahaya ihtiyacımız var"
Koeman, "Oyunun her iki yönünü de oynayabilen bir merkez ortaya sahaya kesinlikle ihtiyacımız var" dedi. (Takvim)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder