Lokomotiv Moskova yenilgisinin ardından Galatasaray yorumu: Beşiktaş'tan 3 yer! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Lokomotiv Moskova yenilgisinin ardından Galatasaray yorumu: Beşiktaş'tan 3 yer!

Share This

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Fanatik yazarlarından Emre Tilev, karşılaşmayı Fanatik TV'ye yorumladı!


siyahlabeyaz | Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup oldu. Soğuk bir havada oynanan maçtan puan çıkaramayan Aslan, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını yitirdi. 4 puanlı Galatasaray ve 3 puanlı Lokomotiv Moskova, son maçlarında Avrupa Ligi'ne katılabilmek için mücadele edecek.


Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan yazarımız Emre Tilev, "Tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Ve en önemli sıkıntılardan bir tanesinin de takımın kazanma, pres, golü yemiş olmalarına rağmen savaşçı ruhunun olmaması. Eren o golü kaçırdıktan sonra pres yapması gerekiyor. Onyekuru'nun bunları yapması gerekiyor. Bu çimleri ısırması gerekiyor Galatasaraylı futbolcuların. Neredesiniz sevgili Galatasaraylılar aklınız Beşiktaş maçında mı? O zaman ben size söyleyeyim. Eğer Galatasaraylı oyuncuların aklında Lokomotiv Moskova maçında Beşiktaş derbisi varsa bu futbolla Beşiktaş 3 atar" dedi!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder