Loris Karius'tan Güneş'e sürpriz çıkış : "Yediğim gollere tekrar bakın...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Loris Karius'tan Güneş'e sürpriz çıkış : "Yediğim gollere tekrar bakın...!"

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son dönemde performansı eleştirilen dünya yıldızı file bekçisi Loris Karius ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta gündem Loris Karius… Genk maçı öncesinde Şenol Güneş, Alman kaleci ile özel bir görüşme yaptı. Kendisinin de eski bir kaleci olduğunu ve bu mesleğin ne kadar zor olduğunu anlattı. Karius’a çok yetenekli olduğunu ama sorununun konsantrasyon olduğunu söyledi. Karius’tan kendisi için bir özeleştiri yapmasını istedi.


Karius ise sürpriz bir çıkış yaptı. Şenol Güneş’e, kendisi hakkında yapılan haberler ve söylenenlerden etkilenme imasında bulundu. Yediği gollerin izlenmesi durumunda yüzde 100 hatalı olabilecek bir veya iki gol yediğini bunun da yeni bir ülke ve aynı dili konuşmayan defans oyuncularıyla çok normal olduğunun altını çizdi.

Karius’un dikkat çektiği, “defansın ortak dili yok” sözleri ise ilginçti. Alman kaleci, Pepe, Vida, Gökhan, Adriano ve Caner’den en fazla ikisinin aynı dili konuşup anlaşabildiğini bunun da büyük sıkıntıya neden olduğunu savundu. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder