Medel'den Milli Takım itirafı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın orta sahadaki en etkili isimlerinden biri olan dünya yıldızı futbolcusu  Gary Medel, ülke basınına milli takım kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

siyahlabeyaz | UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Genk ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Fox Sports'a açıklamalarda bulunan Gary Medel, Kosta Rika ve Honduras ile oynanacak maçlar öncesinde son durumu hakkında konuştu. Tecribeli futbolcu şu anda fiziksel açıdan iyi durumda olduğunu belirtti.

"MİLLİ TAKIM'IN LİDERİ OLMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"
Milli Takım'da oynadığı iin mutlu olduğunu dile getiren Gary Medel, "Milli Takım'da olmaktan dolayı mutluyum. Maçlarımızı santiagı dışında oynamamız iyi oluyor. Böylece ülkedeki birçok insan bizi izleyebiliyor. Fiziksel olarak şu anda harika durumdayım. Her maçta oynamak istiyorum. Emekli olduğum zaman dinleneceğim ama şu anda takımın lideri olmaya devam etmek istiyorum." dedi.

Medel, Libertadores Kupası'nda River Plate ile eski takımı Boca Juniors'un finalde karşılaşmasıyla ilgili de, "River Plate - Boca Juniors eşleşmesi çok güzel oldu. Umarım Boca kazanır." şeklinde konuştu. (Futbol Arena Dış Haberler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder