Mustafa Pektemek'in sözleşmesi mi uzatılacak? Belli oldu... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mustafa Pektemek'in sözleşmesi mi uzatılacak? Belli oldu...

Share This

Forvet sıkıntısı yaşayan Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mustafa Pektemek ile yeniden sözleşme uzatılması konusu yönetim kanadında gündeme geldi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek bu sezon Süper Lig’de 3’üncü kez ilk 11'de sahaya çıktı. 3 gol ve 1 asistle 4’üncü kez gol katkısı verdi. Her ne kadar Beşiktaş taraftarı kendisini sevmese de Pektemek’in sözleşmesinin 1+1 yıllık uzatılma ihtimali doğdu. Devre arasında Love’un satılması, Larin’in kiralanmasının tartışıldığı ortamda yeni bir forvet oyuncusu gelse bile Mustafa Pektemek’in en azından 2 veya 3’ncü forvet olarak kadroda tutulması planlanmaya başlandı.


Karius'a milli ara yaradı
Öte yandan Milli aradan bambaşka bir Loris Karius olarak döndü. Ankaragücü maçında kaleyi Tolga Zengin’den geri aldı. Ankara deplasmanında güven veren kurtarışlar yaptı. Hayati Sarpsporg ve Galatasaray maçlarından önce Şenol Güneş’e de güven aşıldı. Buna rağmen İstanbul gecelerinde boy göstermesi Güneş’in canını sıktı. Buna rağmen Güneş’in Karius’a forma vermeye devam edeceği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder