Pepe'den flaş açıklama: "Deplasmanda başarısız olduğumuzu artık kabul etmemiz lazım'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Pepe'den flaş açıklama: "Deplasmanda başarısız olduğumuzu artık kabul etmemiz lazım''

Share This

Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Pepe, 1-0 mağlup oldukları Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Son 5 deplasman maçından galibiyetle ayrılamayan Beşiktaş, kötü gidişatını sürdürdü ve Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Portekizli stoper Pepe,"Deplasmanda başarısız olduğumuzu kabul etmemiz lazım. Çok daha fazla istememiz, çalışmamız, fedakarlıklar yapmamız gerekiyor.'' diye konuştu.


Pepe'nin açıklamaları şu şekilde:
"Maça kötü başladık, gol yiyene kadar kötüydük. Golden sonra kontrolü ele geçirdik ama bugün gösterdiğimiz performans kazanmaya yetmedi. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bireysel olarak hepimiz performanslarımızı biraz yukarı çekmemiz lazım."

"Deplasmanda başarısız olduğumuzu kabul etmemiz lazım. Çok daha fazla istememiz, çalışmamız, fedakarlıklar yapmamız gerekiyor. Önümüzde daha çok lig maçı var, hala şampiyon olabilecek süreye sahibiz. Türkiye Ligi hatayı kaldırmıyor, en ufak hatada cezayı kesiyorlar." (beIN Sports)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder