Sadece Lens değil! Adem Ljajic de... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta beklentilerin fazla olduğu Jeremain Lens ve Adem Ljajic performanslarıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.


siyahlabeyaz | Şenol Güneş, Adem Ljajic’i Başakşehir karşısında 64’üncü dakikada oyuna aldı… Sırp oyuncunun 90 dakikayı kaldırabilecek fiziki gücü olmadığına inan Güneş’in sahaya sürdüğü Lens ise bir kez daha hayal kırıklığı yarattı.


Hollandalı oyunda yüzde 57.7’yle maçın en düşük pas yüzdesi yakalayan ismi oldu. Sadece 1 kez adam geçebildi. 2 ortası da yerini bulmadı.

Adem Ljajic ise oyunda kaldığı yarım saatte yerini bulmayan bir şut attı. 1 kez adam geçip, 2 top kaptırdı. Ne ara pası atabildi, ne de uzun top yapabildi.

Avcı için Güneş'in Beşiktaş'ı cepte
Abdullah Avcı, Beşiktaş’ı çözerken, Şenol Güneş, Başakşehir karşısında tamamen silindi gitti. Başakşehir, Süper Lig'de Beşiktaş'ı evinde konuk ettiği 11 maçta sadece bir kez mağlup oldu. 5 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Son 3 maçı kazandı. Başakşehir'in ligde evinde en az 10 kez karşılaştığı rakipler arasında mağlubiyet yüzdesi en düşük takım Güneş’in, Beşiktaş’ı. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder